Coneix-nos

Alta Servei Informació de Prevenció

Dades de Contacte

Els camps marcats amb * són obligatoris.

Aquest servei, de caràcter gratuït, està dirigit a les empreses associades a FREMAP, oferint als professionals, informació sobre els aspectes especialment rellevants per a la prevenció o sobre les activitats o publicacions més significatives de FREMAP.

Les dades personals relatives als subscriptors d'aquest programa, seran incorporats al fitxer de FREMAP, registrat en el Registre General de Protecció de Dades. Aquestes dades es destinaran a facilitar-los aquelles informacions que el Servei d'informació de Fremap estimi d'interès: Nova normativa, projectes de legislació, esdeveniments de prevenció, etc. Vostè podrà exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició, de conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, per a això haurà d'adreçar-se a la direcció FREMAP Mútua Col·laboradora amb la Seguretat Social nº61 (Departament de Prevenció) - Ctra. De Pozuelo, 61 28222 Majadahonda (Madrid) Fax: 91 638 00 80, o a través de la bústia: derechos_arco@fremap.es.

Li informem igualment, que vostè podrà sol·licitar la baixa en el servei d'acord amb el que ha disposat per Llei 34/2002, d'11 de juliol, Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a través del següent correu: informacion_prevencion@fremap.es.