Notícies

Inauguració del Curs de Readaptació Professional FREMAP

La Readaptació Professional FREMAP és un programa individualitzat d'Orientació i Formació Professional, que es dona als treballadors afectats per Accident de Treball o Malaltia Professional.

MADRID (08/09/2017)

El passat 5 de setembre va tenir lloc en l'hospital de FREMAP-majadahonda la inauguració del curs de Readaptació Professional 2017-2018.

La taula presidencial va estar constituïda per Sra. Sagrario Guinea, presidenta de la Comissió de Prestacions Especials, Sr. José Antonio Zarzuela, Director del Servei de Readaptació Professional i Sra. Maria Ruesta, Coordinadora de Treball Social, que actuava en representació de Sr. Francisco Miranda, Director d'Assistència Social i Concerts d'Assistència Sanitària, qui no va poder assistir a aquest acte.

És de destacar, de totes les paraules de benvinguda i felicitació que van rebre els alumnes-accidentats d'aquesta promoció, les del Director de Readaptació Professional qui va realçar la importància de la motivació per aconseguir els objectius acadèmics i professionals que els permeti obtenir un lloc de treball, d'acord amb les lesions de cadascun.

En el curs anterior, un total de 126 accidentats procedents de 23 províncies espanyoles, tots ells amb una Incapacitat Permanent per al seu treball habitual a conseqüència d'un accident de treball o malaltia professional, van rebre el seu diploma de capacitació professional en nous oficis, que els acredita com a professionals després d'haver fet amb èxit un curs de Formació Professional en el Centre de Readaptació Professional de FREMAP.