Notícies

Projectes guanyadors del VIII Concurs de Projectes Solidaris FREMAP

Els propers dos anys l'Acció social de FREMAP col·laborarà amb els 2 projectes seleccionats.

MADRID (08/09/2017)

ASSOCIACIÓ PAZ Y BIEN + AFANES SAN FERNANDO http://www.pazbien.org/

Crear una “Sala dels sentits” en el complex social “San Buenaventura” d'Alcalá de Guadaira (Sevilla) per a l'estimulació sensorial de persones amb discapacitat funcional cognitiva i construir d'una aula d'estimulació multisensorial en AFANES San Fernando (Cadis) perquè persones amb discapacitat intel·lectual estiguin exposats a estímuls controlats, com música, llums de colors, aromes, textures on explorar descobrir i gaudir del món dels sentits.

FUNDACIÓ PETIT VULL  https://www.fpdeseo.org/es

“Complir el vull de 40 nens amb malalties cròniques o de mal pronòstic de la Comunitat Valenciana ”. Donar a aquests nens una injecció d'ànim i d'alegria, en situacions en què els propis pares no són capaços de fer-ho per conseqüència d'aquestes malalties; per un moment oblidaran la seva realitat i tornaran a experimentar la felicitat i l'alegria de viure.

 Tal com es recull en les bases del Concurs, els propers dos anys l'acció Social de FREMAP col·laborarà amb aquests dos projectes (el primer any amb el primer i el segon any amb el segon guanyador) i totes les campanyes que fem aniran destinades a ajudar a les organitzacions en la consecució dels seus objectius: recaptació de fons, voluntariat, sensibilització, etc.