Utilitats

Cotitzacions

Contingut de la pàgina

Cotitzacions 2017

Tarifa de Primes d'AT i EP

En el següent enllaç podrà accedir al document PDF de Tarifes per a la cotització a la Seguretat Social per contingències d'Accidents de Treball i Malaltia Professionals.

Per a l'exercici 2017 es mantenen els tipus de la Tarifa de Primes. Es dona una nova redacció a la regla 3a redactada, per la Llei 48/2015, de 29 d'octubre, de pressupostos generals de l’Estat per a l'any 2016.

Baixada Tarifa de Primes en pdfAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent

Guía Cotiza 2016/17

La Tresoreria General de la Seguretat Social publica el manual "COTIZA - Guia 2016" vigent també per a l'exercici 2017. Aquest document conté informació relativa a la cotització al Sistema de la Seguretat Social i està orientat a tots aquells empresaris i professionals que requereixin una informació precisa sobre el sistema de cotitzacions.

Baixada Guía Cotiza 2016/17 comprimit en zipAquest enllaç s'obrirà en una finestra emergent

Enllaços d'interès

Informació sobre documents PDF: Per poder visualitzar correctament els arxius PDF és necessari que tingui instal·lat el programa Acrobat Reader Aquest enllaç s'obrirà en una nova finestra d'Adobe.

Informació sobre documents ZIP: per poder visualitzar correctament els arxius ZIP és necessari tenir instal·lat un programa de descompressió d'aquest tipus de fitxers d'emmagatzematge.